Családjával hagyja el az országot Majka

Hirdetés

Majka és családja egy hónapra Amerikába utazik, de egy elképesztő, és megdöbbentő bejelentést tett Majka felesége Majoros Hajnalka (Dundika).
Ugyan még csak egy hónapra utaznak Las Vegas-ba, azonban Majoros Hajnalka elmondta, hogy bizony a költözésen is gondolkodnak.

– Úgy megyünk oda, mintha hazajárnánk, sok barátunk van, akiket nagyon szeretünk és már nagyon hiányoznak – mondta a Ripostnak.

A csinos híres anyuka elmondta, hogy bár el tudná képzelni az életét USA-ban, de annyira azért még nem siettetné a költözést.

Majka korábban többször azt nyilatkozta, hogy szívesen kezdene új életet Amerikában. A műsorvezető nagyon jól tud pókerezni, szakkommentátori feladatokat is vállalt, televíziós és zenei karrierje mellet, így nem csoda, hogy ebben a városban élne.

Hajnalka azt is elárulta, hogy habár ő nem beszéli a nyelvet, Majka nagyon jól beszél angolul, így könnyen boldogulhat abban az országban is.

Majoros Péter az RTL Klub ValóVilág showjában tűnt fel először majd rapperként (Dopeman segítségével),műsorvezetőként, színészként folytatta pályafutását.

Az egyik legnépszerűbb zeneszáma, ami 2014-ben megnyerte az év dala címet is. Sőt Majka & Curtis 2014-ben az év zenekara címet is megnyerték. De ezeken a címeken kívül, rengeteg más elismeréssel, díjjal is büszkélkedhetnek.