Nagyon szokatlan égi jelenség jön holnap éjjel, azaz március 6-án!

Hirdetés

Nagyon szokatlan égi jelenség jön holnap éjjel, azaz március 6-án!

A Mars belép a Nyilas jelébe, és elkezd közelíteni a tavaly szeptember óta Nyilasban járó Szaturnuszhoz.Ez minden csillagjegy szülöttének mást és mást tartogat!A folyamat március 6-án kezdődik de csak Augusztus 24-én fog véget érni és 8 fázisban fog lezajlani.Ez a pár hónap minden csillagjegynek mást hoz!

Nézzük meg kinek mit hoz ez az időszak >>>

Kos – ez a folyamat a Kosnál külföldi utazást, munkavállalást, továbbtanulást, jogi, hivatalos, peres ügyeket érint.Ez személyre szabott, mindenkinél azt, ami éppen aktuális az életében. AMikor a Mars hátrálni kezd azaz, április 17 és június 30 között garantált a feszültség, a türelmetlenség a Kos szülötteinek.

Bika – Bizonyos értelemben anyagi vagy személyi veszteség éri őket. Nekik ez az időszak arról fog szólni, hogy megtanuljanak elengedni.A legjobb időszakuk május 27 és augusztus 2 közöttre tehető, ekkor fogják a legkellemesebben érezni magukat.A tanulság, amire ez az időszak tanít, hogy semmihez ne ragaszkodjanak túlságosan.

Ikrek – az Ikrek esetén már március 6 kritikus dátum lehet, új ember fog megjelenni az életükben, aki kicsit megzavarja a hétköznapokat.Sőt egy régi nagy szerelem is felbukkan.Zavaros és próbákkal teli időszakra kell számítani, komoly próbatétel előtt állnak.Azonban fontos döntést hagyjanak augusztus 24 utánra!

Rák – . Elsősorban a kitartásuk és az optimizmusuk lesz próbára téve. Vigyázzanak az egészségükre és a munkájukra..

Oroszlán – (március 6 és május 27. között egy jókedvű időszak veszi kezdetét.Alapvetően nem lesznek komoly problémáik ebben a pár hónapos időszakban de a gyermekek illetve a gyermekvállalás okozhat némi gondot!Csak sodródjanak az árral, mást úgysem tehetnek, most nem az Önök kezében van az irányítás! Ezt el kell fogadni!

Szűz – Ez az otthonukat, a családjukat, a magánéletüket és ingatlan ügyeiket érinti érzékenyen. Minden változni fog folyamatosan ebben az időszakban és minden képlékeny lesz, ez egy kicsit megbolygatja a szüzeknél azt, hogy mindig szeretik tudni, hogy mi történik körülöttük.

Mérleg – a lehetőségek időszaka lesz, több lehetőség fog majd a Mérlegek elé tárulni, de a Sors gondosodik majd arról is, hogy időnként közbejön valami, ami miatt nem élhet a lehetőséggel.Amikor meghiúsulni látszik valami, ne adják fel, hanem tudatosítsák, hogy még nincs itt az ideje!

Skorpió – a pénzügyeiket fogja a legkomolyabban érinteni ez az állandóan változó időszak!Május 27 és augusztus 2 között visszakapják az irányítást!

Nyilas – Május 27 és augusztus 2 között enerváltak és nyűgösek lesznek. Kórházi ápolás és műtét szóba kerülhet. Augusztustól egyre jobban érzik magukat, és végre végleg visszatér az életerejük.

Bak – A Bak szülötteknél nem lesz kellemetlen ez az időszak.Megtudnak egy fontos titkot, vagy maguktól vagy valaki elárulja nekik, de ezt kezeljék diszkréten!Sajnos egy régebbi egészségügyi problémájuk újból gondot okozhat és most jött el az ideje hogy foglalkozzanak vele, oldják meg!

Vízöntő – Többször lesz olyan szituáció, amikor valaki segítséget ígér, de nem teszi meg. Ilyen esetben tilos indulatosan számon kérni az illetőt. Inkább udvariasan kérdezzenek rá és/vagy emlékeztessék az ígéretére!

Halak – A munkahelyük lesz állandó változásban ebben az időszakban, igyekezzenek ezt tolerálni.Könnyen lehet, hogy a változások nem fognak tetszeni, de kénytelenek lesznek eltűrni.Ha új munkahely után néznnek azt hagyják augusztus végére!

A cikk az nlcafe.hu értesülései alapján készült.Az átdolgozott cikket az erdekes.org munkatársa írta.